HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
Stahl-Plus Kft.
Stahlplus
Stahl-Plus Kft.
Stahlplus
HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
STAHL-PLUS
CNC forgácsolás
HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
Stahl-Plus Kft.
Stahlplus

Rólunk

Vállalkozásunk 2000-ben indult egy egyéni vállalkozás formájában. Kezdetben tárcsavezérelt hossz- és revolver automataesztergákon dolgoztunk. 2005-ben Kft.-vé alakultunk, majd megkezdtük a CNC vezérelt hosszesztergák beszerzését, hogy a vevői igényeket minél jobban ki tudjuk elégíteni és újabb komplexebb és pontosabb alkatrészeket is tudjunk előállítani.

Jelenleg csak CNC vezérelt univerzális és hosszesztergákon folyik a termelésünk. Az összes esztergánk rendelkezik hajtott szerszámmal és 3. tengellyel, ezáltal mart, keresztbe fúrt alkatrészeket is el tudunk készíteni. Az általunk gyártott alkatrészek felhasználási területe: orvosi eszközgyártás, elektronika, autóipar, nyílászáró gyártás, csaptelep- és szerelvénygyártás.

Különböző minőségű alapanyagokat dolgozunk fel, többnyire rúd előgyártmányból. A teljesség igénye nélkül a jellemzőbbek a következők:

  • rozsdamentes acélok (1.4301; 1.4305; 1.4404)
  • automata acél (11SMn30+C)
  • szerkezeti acél (S235JR; S355JR; E 295)
  • különböző aluminium ötvözetek (AlMgSi1; AlMgSi0,5)
  • különböző sárgaréz ötvözetek (CuZn39Pb3)


A kezdetektől minőségirányítási rendszer alapján dolgozunk, 2007-ben pedig megszereztük az ISO 9001 szabványrendszernek megfelelő tanúsítást.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek bármelyikén szívesen állunk rendelkezésére.